Medveščak sportski brend, najbolji sportaši Modrić i Perković

Medveščak sportski brend, najbolji sportaši Modrić i Perković

Odabrani su najbolji u Hrvatskoj i regiji...

Foto: KHL Medveščak

Na konfereciji SPORTO, na kojoj su predstavljeni rezultati istraživanja javnog mijenja u Hrvatskoj i regiji, zagrebački Medveščak proglašen je najvećim hrvatskim sportskim brendom, a i regionalno je plasiran u Top 3, uz nogometaše Maribora te košarkaše Zvezde i Partizana.

Titulu ‘najboljeg hrvatskog brenda 2015. godine’ zaslužili su ispred rukometnog kluba PPD Zagreb i HNK Rijeke, a isti su pokal medvjedi osvojili i prošle, ali i pretprošle sezone.

“Ima li boljeg priznanja za rad, trud, profesionalnost i inovacije u poslu od onoga koje vam daje javnost? Iznimno smo ponosni što smo treću godinu zaredom proglašeni najboljim sportskim brendom u Hrvatskoj, i među tri u regiji, osobito jer je konkurencija svake godine sve jača. Klubovi ulažu u svoje poslovanje, imdiž i komunikaciju s javnosti, a važnima postaju i oni rezultati koje klubovi ostvaruju mimo sportskih natjecanja, rezultata i terena”, komentirao je Medveščakov direktor komunikacija Ranko Vučinić.

“Nakon za nas teške prošle sezone i izazova s kojima se i danas svakodnevno susrećemo u svome poslu, ova nagrada pokazala je kako je reputacija zaista moćno oružje te da javnost prepoznaje one najbolje i najprofesionalnije”, dodao je.

U kategoriji najboljeg hrvatskog sportaša uvjerljivo je slavio nogometaš madridskog Reala Luka Modrić, dok je prema mišljenju javnosti najbolja sportašica atletičarka Sandra Perković.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.