Memorijal Sebastian Carbonell: Hrvatska 13, Danijel Gospić osmi

Memorijal Sebastian Carbonell: Hrvatska 13, Danijel Gospić osmi

Zbog lošeg vremena lovilo se na sjevernoj strani otoka, a hrvatska je trojka tijekom pet sati ulovila pet šaraga, tri drozda, dvije vrane i cipla vrijedne 13395 bodova

Stjepko Kesić, Petar Prkic i Slaven Čubrić

Hrvatski reprezentativci Petar Prkić (Split), Stjepko Kesić (Tribunj) i Slaven Čubrić (DPS Zagreb) zavrsili su 13.-ti na trećem Memorijalu “Sebastian Carbonell” u akvatoriju španjolske Maiorce na kojem je sudjelovalo 45 ekipa iz Španjolske, Hrvatske, San Marina, Grčke, Alžira, Portugala i Finske.

Zbog lošeg vremena lovilo se na sjevernoj strani otoka, a hrvatska je trojka tijekom pet sati ulovila pet šaraga, tri drozda, dvije vrane i cipla vrijedne 13395 bodova. Prvo mjesto pripalo je ekipi Bassata – Davidu Martorellu, Carlosu Martorellu i Jordi Fereru koji su ulovili ribe u vrijednosti 33810 bodova. Na žici su bila cetiri konja, pet šargi, tri vrane, dva drozda i dvije kirnje od kojih je jedna imala 12585 grama.

Španjolski reprezentativci Samuel Tomas, Oscar Cervantes te Raul Astorga, ekipa Los Catalufas završila je na drugom mjestu sa 29720 bodova, dok je treći bio Beuchat Internaciona, ekipa Pedra Carbonella uz kojeg su lovili Pierre Roix i Bitor Mentxakatorre sa 25540 bodova. Daniel Gospić lovio je u ekipi Tontos sa spanjolskim izbornikom Andresom Suredom Milanom i natjecanje je završio na osmom mjestu sa 18155 bodova.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.