Messi: “Ne razmišljam o odlasku iz Barcelone”

Messi: “Ne razmišljam o odlasku iz Barcelone”

Lionel Messi daleko je od odlaska s Nou Campa...

Lionel Messi i Ivan Rakitić/Foto: Mario Ćužić - Zna.hr

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi trenutačno je izvan terena zbog ozljede koju je zadobio krajem rujna u prvenstvenom dvoboju s Las Palmasom, no Argentinac naporno radi na tome da se na travnjak vrati još jači.

Ofenzivac Barcelone zbog ozljede je propustio i kvalifikacijske utakmice Argentine za Svjetsko prvenstvo, a mnogi mu sunarodnjaci često prigovaraju da za reprezentaciju ne pruža najbolje partije te bi defintivno mogao biti bolji.

“Ovoga sam se puta nakon ozljede osjećao drugačije nego ranije. Znao sam da to nije bio bezvezni udarac i da će ozljeda biti ozbiljnija. To je najgori osjećaj na svijetu za sportaša, ali odmah sam prihvatio da sam povrijeđen i da je oporavak jedina stvar na koju se trebam koncentrirati. Najvažnija mi je stvar da budem 100% spreman”, rekao je Yahoo Sportu.

“Velika većina nas Argentinaca jako je strastvena i dobro tretiramo zvijezde koje nas predstavljaju u sportu. Naravno da postoje neki koji vrijeđaju i ne cijene one koji predstavljaju svoju zemlju, ali ne zamjeram nikome ništa  jer svatko ima pravo na svoje mišljenje.”

Osvrnuo se Messi i na svoju budućnost u Barceloni: “Ne želim još razmišljati o tome. Živim u sadašnjosti, a sada sam u Barceloni i u španjolskoj ligi, gdje sam izgradio svoj život i  živim jako dobro te se trenutno ne vidim u netkom drugom klubu.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.