Messi: “Nisam zabrinut što ne zabijam”

Messi: “Nisam zabrinut što ne zabijam”

Messi nije nezadovoljan samo jednim pogotkom na Copa Americi...

Lionel Messi/Foto: Mario Ćužić - Zna.hr

Argentina je uz odličnu igru svladala Paragvaj 6:1 i plasirala se u finale Copa Americe. Messi opet nije postigao pogodak, ali je imao tri asistencije. Argentinski izbornik Gerardo Martino misli: “Najvažnije je da Messi dobro odigra tako zahtjevne utakmice. Ne treba se brinuti jer pogoci izostaju, sretan je i sve je u redu. Jako smo sretni zbog plasmana u finale i dat ćemo svoj maksimum i pokušaju osvajanja trofeja. Mislim da je naša odlučnost bila očita. Čile ja jako dobro momčad i igrat će agresivno protiv nas.”

Izbornik Paragvaja Ramon Diaz je izjavio: “Mi još imamo mnogo posla. Ponosan sam jer smo se trudili i ostvarili smo uspjeh na ovom natjecanju. Ovako težak poraz će biti koristan u razvoju momčadi jer ćemo napraviti detaljnu analizu. Očekuju nas zanimljive kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a Argentina je pokazala koliko je kvalitetna. Uložit ćemo veliki trud u osvajanje trećeg mjesta.”

Dojmove je podijelio i Messi: “Ne brinem se što ne postižem pogotke, jedino je važno da je momčad dobro odigrala. Igrali smo svoju igru i ostvarili smo cilj plasmanom u finale, a sad želimo biti i prvaci Južne Amerike. Bit će dramatično finale, ali jako želim trofej s reprezentacijom. Osvajanje Copa Americe bilo bi spektakularno.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.