Messi: “SP u Rusiji je zadnja šansa ove generacije i svakodnevno sanjam dizanje pehara“!

Messi: “SP u Rusiji je zadnja šansa ove generacije i svakodnevno sanjam dizanje pehara“!

Argentinac se osvrnuo na šanse reprezentacije u Rusiji.

Foto: Uefa Champions League / Facebook

Za mnoge najveći argentinski nogometaš u povijesti, Lionel Messi, u razgovoru za argentinsku televiziju progovorio je o prošlim nastupima reprezentacije na velikim natjecanjima, ali je i najavio Svjetsko prvenstvo, koje će se održati u Rusiji.

Leo je kroz svoju karijeru osvojio sve što se osvojiti moglo na individualnom, ali i klupskom planu s Barcelonom. Ipak, s reprezentacijom je zasada osvojio samo dva trofeja, Svjetsko U20 prvenstvo i Olimpijske igre 2008. godine.

Međutim, trofeje Copa Americe ili Svjetskog prvenstva još uvijek nije podigao, iako je imao prilike za to. Na Svjetskom prvenstvu u Brazilu Njemačka ih je pobijedila u finalu, a na dvije uzastopne Copa Americe u finalu je bolji bio Čile.

“Plakao sam zbog sva tri finala jer sam znao koliko vrijede i koliko bi naš narod bio sretan s naslovima. Bili su to teški porazi, no krenuli smo preko toga. Postoji dosta igrača u reprezentaciji koji će imati 30 ili 32 godine nakon Mundijala i svjesni smo da ovisimo o rezultatu u Rusiji te se bojim kako drugu priliku za naslov, u ovakvom sastavu, nećemo imati“, ozbiljno je rekao Messi pa zaključio:

“No ja sanjam kako podižemo trofej ovog ljeta i taj san je sve češći kako se prvenstvo približava! Želim poručiti svim Argentincima da ćemo dati sve od sebe da ovo prvenstvo bude sjajno i nezaboravno za nas te da je moj san isti kao i san cijelog našeg naroda“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.