Meštrović odgovorio na kritike: “NK Osijek je klub broj jedan u državi“!

Meštrović odgovorio na kritike: “NK Osijek je klub broj jedan u državi“!

Pomalo arogantna izjava prvog čovjeka Osijeka.

Foto: Sportske.jutarnji.hr

Glavni čovjek nogometnog kluba Osijek, Ivan Meštrović, novinarima se javio nakon katastrofalnih rezultata kluba u 2018. godini, zbog kojih su mu Hajduk i Rijeka odmakli na drugom, odnosno trećem mjestu.

“Ne prihvaćam rečenicu da smo u krizi. Kumulativno gledajući, NK Osijek je klub broj jedan u državi. Pogledajte samo lepezu našeg djelovanja, oni koji nisu zadovoljni našim rezultatima, za njih ću samo reći da smo s 41 osvojenim bodom u 24 utakmice ostvarili drugi najbolji učinak u posljednjih deset godina. Prošlih godina nismo bili ni blizu takvom učinku“, započeo je Meštrović.

“Mi smo puno više od rezultata na tablici, mi smo pokret u kojemu uživaju navijači, svi koje zanimaju razna događanja. I uvjeren sam da su zadovoljni svi navijači jer smo deset kola prije kraja prvenstva osigurali plasman u kvalifikacije za Europsku ligu“, nastavio je.

Za kraj je svoju punu podršku dao i treneru Zoranu Zekiću:

“Kada se Zekić nakon trijumfalnog prolaska protiv PSV-a popeo na ogradu i slavio onda je svima bio dobar. A sada nakon nekoliko negativnih rezultata našla se većina koja traži njegovu ostavku. To se neće dogoditi“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.