Dodatne kvalifikacije

Michael Skibbe zadovoljan ždrijebom

Michael Skibbe zadovoljan ždrijebom

Michael Skibbe, njemački trener na klupi grčke reprezentacije, smatra da je prednost na njihovoj strani jer se uzvrat igra u Grčkoj.

foto: http://www.uefa.com/worldcup/news/

Izbornik grčke nogometne reprezentacije, njemački strateg Michael Skibbe, nakon ždrijeba u Zurichu zadovoljan je što su kuglice u dodatnim kvalifikacijama spojile Grčku i Hrvatsku.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv Grčke. Nakon što je ždrijeb završio, grčki izbornik Michael Skibbe iznio je svoja razmišljanja: “Sretni smo što smo stigli do ove faze, a sad i zbog utakmica protiv Hrvatske. Jaka su, dobra momčad koja igra napadački nogomet, ali mi smo dobri u obrani pa ćemo vidjeti što će se događati na terenu.

Grčka je u skupini H završila na drugom mjestu iza Belgije, a ispred Bosne i Hercegovine. Kao nenositelj Grčka će uzvrat igrati na domaćem terenu. “Obično je dobro uzvrat igrati kod kuće, mislim da je mala prednost na našoj strani. To otvara mogućnost igranja malo zatvorenije u prvoj utakmici, a potom kombinacije u drugoj“, zaključio je Skibbe.

Prva utakmica u Zagrebu na rasporedu je u četvrtak 9. studenog, a uzvrat u Grčkoj u nedjelju 12. studenog, obje sa startom u 20:45.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.