Miho Bošković okončao reprezentativnu karijeru!

Miho Bošković okončao reprezentativnu karijeru!

Nakon 10 godina reprezentativne karijere, Miho Bošković rekao je zbogom nacionalnoj vrsti.

Miho Bošković/Getty Images

Miho Bošković oprostio se od reprezentativne kapice vaterpolske nacionalne vrste. Nakon 10 godina provedenih u reprezentaciji sa 10 osvojenih odličja na velikim natjecanjima zbog ozljede je odlučio reći zbogom.

Nakon što je uzeo dužu pauzu poslije zlatnog odličja u Londonu, vaterpolist Juga se vratio u reprezentaciju krajem prošle godine, točnije u studenom. Posljednju utakmicu za izabranu vrstu odigrao je u Svjetskoj ligi protiv Italije u Torinu.

“Ne ide više. Stvarno sam i želio, stavio se na raspolaganje, probao, ali brojne ozljede čine svoje“, rekao je Miho za Sportske novosti. Razlog što je 33-godišnji Dubrovčanin morao prerano otići iz reprezentacije je ozljeda kralježnice koja se ne može liječiti operacijom, već isključivo odmorom koji je Boškoviću nakon naporne klupske sezone izrazito potreban.

Nakon dugog perioda u nacionalnoj vrsti prepustio je mjesto mlađim generacijama za koje se nadamo kako će barem upola ponoviti uspjehe koje je nizao Miho Bošković, a to su tri zlata, dva srebra i pet bronci s velikih natjecanja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.