Mijatović: “Malo je onih koji mogu što i Modrić”

Mijatović: “Malo je onih koji mogu što i Modrić”

Negdašnji igrač i sportski direktor madridskog Reala Predrag Mijatović aktivno prati događanja u redovima galacticosa, a komentirao je i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića...

Luka Modrić/Getty Images

Jedan od legendarnih nogometaša madridskog Reala Predrag ‘Peđa’ Mijatović, koji je za galacticose igrao od 1996. do 1999, osvojivši i naslov prvaka Europe (zabio jedini pogodak u finalnom obračunu protiv Juventusa) te jedno vrijeme obnašao i funkciju sportskog direktora kluba, i dalje pomno prati što se događa na Santiago Bernabeu.

“Velika je stvar što se u sastav vraća Sergio Ramos, koji je na neki način vođa ovoga Reala i momčadi je bez njega užasno teško. Ta nema ga već gotovo pet tjedana”, istaknuo je Mijatović, dodavši i ime još jednog zaposlenika Reala koji Carlu Ancelottiju izrazito nedostaje.

“Modrićeva je ozljeda i izostanak s terena jako naštetila Realu. Luka je osnova veznog reda i ima sposobnost učiniti suigrače boljima. Malo je onih koji mogu što i Modrić”, misli Peđa.

Novinare je zanimala i ‘vječita dilema’ – Cristiano Ronaldo ili Leo Messi. “Njih su dvojica igrači potpuno različitog kalibra, različito igraju nogomet, ali obojica su vrhunski. Samo o individualnom ukusu ovisi koga ćete izabrati. Osobno više volim gledati Cristiana”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.