Mijo Caktaš: Imam osjećaj kao da me se želi posvađati s klubom i navijačima

Mijo Caktaš: Imam osjećaj kao da me se želi posvađati s klubom i navijačima

Ako se do kraja prijelaznog roka pojavi ponuda koja zadovoljava i Hajduk i mene, naravno da ćemo je prihvatiti

Foto: Hajduk.hr

Malo je reći da sam bio iznenađen kad sam pročitao svoju navodnu izjavu kako odlazim, jer ne mogu više izdržati u Hajduku te kako imam neke ponude i nadam se da će me klub pustiti, rekao nam je Mijo Caktaš. Istina je da s dotičnim novinarom (Zdravko Reić) nisam ni pričao, kao i da to uopće nisu moje riječi. Ne znam kome treba takav jeftini senzacionalizam i širenje neistina.

Imam osjećaj kao da me se želi posvađati s klubom i navijačima, i to baš sad kad igram u životnoj formi u Hajduku, kad sam ostvario životni san i dobio poziv za A reprezentaciju, te kad sam pred potpisom ugovora s Hajdukom.

Otputovao sam u Zagreb dan ranije od ostalih kako bih produžio putovnicu, no već sam se priključio momčadi i ako me ne budu boljela leđa, trebao bih igrati sutra u Zaprešiću. Iz kluba su mi ponudili produženje ugovora i kad se vratim s okupljanja reprezentacije, sjest ćemo i vidjeti kako dalje. Ako se do kraja prijelaznog roka pojavi ponuda koja zadovoljava i Hajduk i mene, naravno da ćemo je prihvatiti, ako ne, opet dobro. Hajduk je moj klub, gdje će mi biti bolje nego kod kuće, pogotovo jer mi supruga uskoro treba roditi.

Izvor: HAJDUČKE VIJESTI

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.