Milevski: “Poklepović i ja komuniciramo na čudnom engleskom”

Milevski: “Poklepović i ja komuniciramo na čudnom engleskom”

Artem Milevski govorio je o utakmici protiv Dinama i odnosu sa Stankom Poklepovićem...

Stanko Poklepović/Foto: hajduksplit1950.blogspot.com

Artem Milevski s velikim nestrpljenjem očekuje svoju prvu utakmicu protiv Dinama. Za dvoboj krajem kolovoza nije bio spreman, a u studenom se nije igralo. Ukrajinac je izjavio: “Nekoliko dana me svi pitaju možemo li pobijediti Dinamo i hoću li postići pogodak. U studenom sam se pripremao u svlačionici i onda sam saznao da utakmice neće biti, ali taj dan pamtim po sjajnom dočeku nakon povratka na Poljud. Znam iz utakmica protiv Šahtara što znači igrati derbi i vjerujem da ćemo opravdati očekivanja naših navijača. Split živi za ovo i osjeća se pritisak.”

Nastavio je: “Znam da još moram popraviti formu i maksimalno se trudim na svakoj utakmici i treningu. Znam da me svi gledaju po nekadašnjoj razini, ali trenutno još nisam takav. Nerealno je da mogu sam riješiti utakmicu, ali mogu mnogo pomoći.”

U subotu će iza usamljenog Ukrajinca vjerojatno igrati Vlašić, Balić i Maloku: “Oni su sjajni mladi igrači koji me podsjećaju na početak moje karijere. Mislim da će uz pune tribine biti dobri u derbiju. Balić je posljednjih tjedana fantastičan, Vlašić je dobar i Maloku se trudi. Za svoju dob Stanko Poklepović ima veliku energiju. Šalama podiže raspoloženje u momčadi, pozitivna je osoba i veliki nogometni znalac. Ja s njim komuniciram na nekom čudnom engleskom.”

Sretan je u Splitu: “Predivan je grad. Imam svoj mir i prekrasno je vrijeme. Ne znam hoću li ostati iduće sezone. To je pitanje za predsjednika, mog menadžera i sportskog direktora. Meni je lijepo, ali vidjet ćemo. Nisam završio s reprezentacijom i želim odigrati još nekoliko utakmica.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.