Milić: “Ne bojim se Dinamovih napadača”

Milić: “Ne bojim se Dinamovih napadača”

Hrvoje Milić je najavio subotnji derbi...

Foto: Getty Images

U ožujku 2008. godine Hrvoje Milić je u derbiju protiv Dinama na Maksimiru upisao prvi nastup za Hajduk. Sedam i pol godina kasnije povremeni hrvatski reprezentativac jedan je od ključnih igrača Hajduka. U razgovoru za Goal.com izjavio je: “Sjećam se derbija iz 2008. godine, tada sam ušao u profesionalni nogomet. Ali subotnja utakmica na Poljudu meni će ipak biti posebno emotivna. Utakmicu u prvom kolu gledao sam s navijačima i Hajduk me impresionirao pametnom igrom. Bio je to dokaz da dobro radimo.”

Nastavio je: “Potrebna je maksimalna koncentracija i poštovanje taktičkog plana. Rezultat je važniji od napadačke igre. Dinamo također nije igrao lijepo protiv Arsenala, no pobijedio je i hvali ga cijeli svijet. Ta pobjeda je dobra za nas jer oni sigurno neće biti potpuno koncentrirani i mi to moramo iskoristiti. Siguran sam da će ih Mamić pripremiti najbolje što može, ali uspjeh ovisi samo o nama.”

Zaključio je: “Ovakve utakmice mogu biti odlučene u jednoj sitnici ili pojedinačnom potezu. Ako ponovimo igru iz prvog dijela protiv Zagreba ne vjerujem da ćemo imati problema. Mislim da će nas pune tribine nositi do slavlja. Soudani, Pjaca i Fernandes su kvalitetni igrači, no ja ih se ni najmanje ne bojim. U Rusiji sam igrao protiv mnogo boljih napadača poput Hulka i Wagnera Lovea.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.