Miljenik navijača definitivno odlazi iz Juventusa?

Miljenik navijača definitivno odlazi iz Juventusa?

Utakmica protiv Verone bi hrvatskom napadaču mogla biti posljednja u crno-bijelom dresu.

foto: yukepo.com

Hrvatski je nogometni reprezentativac Mario Mandžukić u posljednje vrijeme česta tema talijanskih medija. Nekoliko dobrih utakmica ponovno je izazvalo oduševljenje kod navijača kojima je ionako miljenik.

No, kad se radi o Marijevom odlasku iz Juventusa, navijači ne igraju nikakvu ulogu. Iako ima ugovor do ljeta 2020. godine, završetkom ove sezone mogao bi završiti u novome klubu. Ove sezone je za aktualnog talijanskog prvaka postigao deset golova te upisao četiri asistencije.

Juventus intenzivno radi na tome da proda hrvatskog napadača, budući da će uskoro napuniti 32 godine i cijena mu počinje padati. Za sada bi Talijani na njemu ipak mogli nešto i zaraditi.

Za sada su aktualne dvije opcije. Jedna je Milan pa bi tako Mandžukić mogao stopama bivšeg Juventusovog braniča Leonarda Bonuccija. Kao druga opcija spominje se Kina.

Iako službenih ponuda još uvijek nema, talijanski mediji su se o Mandžinom odlasku u posljednje vrijeme pošteno raspisali, a kada se Talijani o nečemu raspišu – onda se to najčešće i ostvari.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.