Milka Milinković primila Red kneza Branimira

Milka Milinković primila Red kneza Branimira

Hrvatska paraolimpijka Milka Milinković primila je od predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića odlikovanje Red kneza Branimira...

U jednoj od svojih posljednjih akcija u funkciji predsjednika Republike Hrvatske Ivo Josipović u ponedjeljak je uručio odlikovanja zaslužnim pojedincima i udrugama, zahvalivši im na neizmjernom doprinosu Hrvatskoj i djelima kojima su pomogli Lijepu našu učiniti boljom domovinom.

Red Danice Hrvatske predsjednik Josipović uručio je gimnastičaru Mariju Možniku, dok je jedna od naših najprepoznatljivijih paraolimpijki Milka Milinković zaslužila Red kneza Branimira.

“Želim da u svome radu i životu i dalje činite još mnogo dobrih djela te prijateljstvo i ljubav, koju njegujete prema našim ljudima i domovini, i u budućnosti bude moto vašega rada. Tijekom svoga mandata dodijelio sam dosta odličja i povelja, ali takav me događaj svaki put ispuni nevjerojatnim ponosom jer unatoč teškim vremeniam i razmišljanjima da su egoizam i sebičnost danas glavni pokretač, postoje ljudi koji su spremni uložiti sebe i svoje znanje za dobrobit drugih i naše države”, izjavio je prigodom dodjele priznanja hrvatski predsjednik.

U ime svih odlikovanih zahvalio se UNESCO-v veleposlanik za mir Relja Bašić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.