Miloš: “Imat ćemo jednu od najiskusnijih ekipa”

Miloš: “Imat ćemo jednu od najiskusnijih ekipa”

Ivana Miloš je optimistična uoči Europskog prvenstva...

Hrvatske odbojkašice/Getty Images

Hrvatske odbojkašice počele su priprema za Europsko prvenstvo. Ivana Miloš je podijelila dojmove.

Ove godine ste se okupili u jačem sastavu, kakvi su vam treninzi u usporedbu s prošlom godinom kada ste se pripremale za SP ?

“Tek smo počele sa ciklusom,prvi tjedan se bliži kraju, ovaj tjedan je bio laganiji, više smo radile u teretani i na odbojkaškoj tehnici, od idućeg tjedna krećemo s jačim treninzima.”

Jeli možemo očekivati nekakve novitete u vašoj igri, jer čitajući Angelov zadnji intervju, izbornik se dosta divi igri Amerikanki, zar će tu istu igru pokušati uvesti i kod vas? (Brze lopte uz što vise korištenja srednjaka)

“Zasad još ne mogu pričati o novitetima u igri, ali vjerojatno će Angelo zahtijevati nekakve promjene. Ja se nadam da ćemo ove godine posebno iznenaditi igrom. Bit ćemo jedna od najiskusnijih ekipa, u velikoj smo prednosti po tome pitanju. Odmornije smo i željne igre. Sve nam to ide u korist,sada nam je samo bitna prava forma za EP.”

Dosta djevojaka, uključujući i Vas, nisu bile s reprezentacijom. Koliko brzo se može očekivati da se vratite u vrhunsku formu koju ste imali prošle sezone u svojim klubovima.?

“Mi koje nismo bile u reprezentaciji, svejedno smo bile aktivne i radile u teretani, tako da smo već došle u zadovoljavajuću formu. Sada nam samo ostaje da se vratimo u formu i sa loptom, ali za to ne vidim pretjeranih problema. Sve u svemu, vjerujem da ćemo ove godine napraviti dobar rezultat.”

Tekst: Tomislav Jakovljević

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.