Minieuro iz Vrsara uživo na SPTV

Minieuro iz Vrsara uživo na SPTV

SPTV će prenositi Minieuro...

Nakon dvije godine uspješne suradnje Hrvatski mininogometni savez i Sportska televizija ovoga tjedna potpisali su novi ugovor o nastavku suradnje te će već krajem rujna gledatelji SPTV-a moći uživati u prijenosima s ovogodišnjeg MiniEURA.

Podsjetimo, MiniEURO je europsko mininogometno prvenstvo, a ove godine održava se po četvrti puta. Posebnost ovogodišnje smotre je što se održava upravo u Hrvatskoj, u istarskom gradu Vrsaru.

Sliku s MiniEURA preuzet će tridesetak TV postaja širom Europe, a internet stream moći će se pratiti u cijelom svijetu. Tom činjenicom, kao i važnošću nastavka suradnje sa SPTV-om, posebno su ponosni u našem Savezu, na čijem čelu je g. Bruno Alpeza.

“Meni je izuzetno drago što nastavljamo suradnju sa SPTV-om. U doba kada ljudi nisu ni znali što je mininogomet ova TV kuća nas je podržavala i gurala prema naprijed. Iza nas su prijenosi s dva MiniEURA, odradili smo nekoliko domaćih natjecanja, kao i lanjski Kup nacija iz Koprivnice. Izuzetno mi je drago što će SPTV ove godine iz Vrsara prenositi čak 30-ak utakmica i što će gledatelji moći uživati u mininogometnim majstorijama i još bolje upoznati naš sport,” izjavio je Alpeza.

Važnost SPTV-a možemo vidjeti upravo na promociji tzv. “malih sportova” kakav je i mininogomet, a koji su često nepravedno medijski zapostavljeni. Upravo to je naglasio i direktor SPTV-a Petar Čavlović koji je izrazio zadovoljstvo nastavkom suradnje s Hrvatskim mininogometnim savezom: “MiniEURO je jedan izuzetno važan i atraktivan događaj, a gledatelji u Hrvatskoj moći će ga gledati svakodnevno, besplatno i uživo. Hrvatska reprezentacija igra grupnu fazu u atraktivnom terminu od 20.00 sati, a nadam se kako ćemo naše reprezentativce gledati i posljednjeg dana u borbi za medalje. Zadaća SPTV-a i dalje ostaje afirmirati, prezentirati i promovirati ključna sportska događanja svih hrvatskih sportskih saveza.”

MiniEURO traje od 21. – 26. rujna, a SPTV će uživo prenositi više od 30 utakmica tijekom šest dana trajanja natjecanja, dok će gledatelji nekoliko utakmica moći pogledati i u večernjim snimkama. Također, SPTV će u Vrsaru imati studijska javljanja, kao i mnogobrojne zanimljive intervjue.

Branitelj naslova prvaka Europe je Rumunjska, a podsjetimo kako su naši reprezentativci najznačajniji plasman ostvarili 2013. godine u Grčkoj kada su osvojili srebrno odličje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.