Mininogometaši izvukli lakše protivnike na EP-u

Mininogometaši izvukli lakše protivnike na EP-u

Hrvatska mininogometna reprezentacija na Euru u Vrsaru smještena je u skupinu s Izraelom, Litvom i Luksemburgom...

Hrvatska mininogometna reprezentacija

Sve je bliže rujan i Europsko mininogometno prevenstvo koje će se održati u Vrsaru. Hrvatska reprezentacija s veseljem iščekuje domaću smotru, a izabranici Tvrtka Močiboba saznali su i protivnike u svojoj skupini A.

Kuglice su kockaste spojile s Izraelom, Litvom i Luksemburgom, protiv kojih će se, dakle, ganjati prvo mjesto i kročiti put ka medalji koju žele hrvatski reprezentativci.

“Zadovoljan sam skupinom, vjerujem da bismo je trebali bez problema završiti na prvom mjestu. No, trebamo ipak ići utakmicu po utakmicu. Bio bih sretan da dospijemo do polufinala, a nakon toga je zaista sve moguće”, komentirao je kapetan reprezentacije Zoran Lukavečki.

Vjeru u mininogometaše ima i njihov predsjednik Bruno Alpeza. “Mislim da smo dobili najbolju moguću skupinu, što naravno ne znači da se možemo opustiti. Vjerujem da će izbornik posložiti dečke najbolje što može i kako ćemo ne samo proći skupinu, već i dogurati do samoga kraja.”

Komentar cjelokupnog prvenstva dao je i čelni čovjek Europskog mininogometnog saveza Thanos Papadopoulos. “Hrvatska je prvenstveno sportska zemlja, a onda i nogometna, stoga želimo – i očekujemo – veliku podršku. Mininogomet je još uvijek amaterski sport, igraju ga ‘obični ljudi’ kao što smo ja i vi”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.