Miočić: “Na vrhu sam, želim napad na pojas”

Miočić: “Na vrhu sam, želim napad na pojas”

Foto: UFC

Stipe Miočić poslao je vodstvu UFC jasnu poruku: “Popeo sam se na vrh. Četvrti sam u diviziji i samo želim napad na pojas”.

Bez obzira na to hoće li Werdum oteti Velasquezu pojas ili će ga Cain obraniti, Stipe želi sljedeći “title shot“. U meču protiv Hunta, zadao je Zelanđaninu 351 udarac, a nakon borbe vidjelo se da Stipe ima dovoljno snage. Što se tiče ozljeda, Američki Hrvat ima natečene šake, modricu ispod oka i malu posjekotinu na čelu.

Mark je čvrst. Mogao me nokautirati u bilo kojem trenutku pa se nisam smio opustiti. Morao sam konstantno nabijati pritisak“, kaže Stipe.

Miočić se osvrnuo i na suca, koji je poslije meča dobio kritike kako je trebao prekinuti borbu ranije: “Ja sam borac, ne sudac. To nije moja odluka.

Stipe se osvrnuo i na učestalost ozljeđivanja Caina Velasqueza, za čiji je tim AKA Dana White izjavio da se nalaze u kamenom dobu te da je to razlog njegovih stalnih ozljeda. “Cain je radoholičar. Uvijek čujemo kako na treninzima daje sve od sebe. U posljednje vrijeme nema sreće“, zaključuje Miočić

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.