Miočić: ”UFC favorizira Ngannoua, ali nema veze. Riješit ćemo to u subotu”

Miočić: ”UFC favorizira Ngannoua, ali nema veze. Riješit ćemo to u subotu”

Hrvat s američkom adresom ima priliku ući u povijest UFC-a

Foto: UFC

Stipe Miočić će u noći sa subote na nedjelju braniti naslov svjetskog prvaka u UFC-oj teškoj kategoriji. Protivnik će mu biti Francuz Francis Ngannou. Ako američki Hrvat obrani pojas bit će jedini kojemu je to uspjelo tri puta za redom.

Miočić u ovaj veliki meč ulazi sa pet uzastopnih pobjeda. Prvo je rušio Hunta i Arlovskog, zatim je usred Brazila oduzeo titulu Werdumu, a potom dvaputa obranio pojas svjetskog prvaka, protiv Overeema i Juniora dos Santosa. 

Ngannou, pak, iako se borio protiv slabijih boraca nego Stipe, ima sjajnih 10 pobjeda u nizu i za njega govore da ima najjači udarac u povijesti UFC-a.

Ova dva sjajna borca odrađuju posljednje medijske obaveze uoči borbe, pa su tako zajedno gostovali na jednoj američkoj televiziji.

”Kažu da sam autsajder u ovoj borbi, to za mene nije nikakav problem. Francis je čvrst momak, borio se protiv dobrih protivnika i pobijedio ih je. Velik je, snažan i udara jako. Nije baš fer prema meni što iz UFC-a favoriziraju Francisa, ali nema veze, neka ga nabrijavaju. Dugo sam u ovome i navikao sam. Riješit ćemo stvar u subotu” – rekao je Stipe.

– Za sebe vjerujem da sam najjači, najbolji i sve naj. Imam sve da bih ga pobijedio. Stipe je sjajan, nije pobijedio sve te mečeve bez veze, ali ja sam iznad toga, dolazi moje vrijeme. Ako dobivam više pažnje, to valjda nešto znači. Očito neki ljudi misle da ću ga pobijediti. Stipe je dobar borac, ali kao što sam rekao, dolazi moje vrijeme – odgovorio  je Francuz.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.