Miranda Tatari: Mislim da je došlo vrijeme za jedan veliki rezultat

Miranda Tatari: Mislim da je došlo vrijeme za jedan veliki rezultat

Divno je biti domaćin unatoč pritisku, mi smo generacija koja je dugo na okupu, uvijek smo bili blizu velikom rezultatu. Mislim da je za to došlo vrijeme, rekla je Miranda Tatari

Miranda Tatari/Getty Images

Hrvatske rukometašice u Umagu se pripremaju za nadolazeće oglede protiv Mađarske. Dvije države zajednički će organizirati Europsko prvenstvo od 7. do 21. prosinca. U Hrvatskoj će gradovi domaćini biti Zagreb, Varaždin i Poreč. Među okupljenim igračicama je i povratnica Miranda Tatari.

– Na zadnjoj akciji sam obnovila ozljedu, sada sam zdrava i nadam se da će tako i ostati, rekla je Miranda Tatari uoči okupljanja.

– Veselim se, jedva čekam. Ovo je početak ciklusa za Europsko prvenstvo. Najbitnije je da smo zdrave i da se uigramo, te da budemo sve bolje kako se bude približavalo prvenstvo. Europsko prvenstvo koliko god se čini daleko, toliko je blizu. Divno je biti domaćin unatoč pritisku, mi smo generacija koja je dugo na okupu, uvijek smo bile blizu velikom rezultatu. Mislim da je za to došlo vrijeme, rekla je Miranda Tatari.

– Drago mi je da smo se okupile. Nadam se da ćemo dobro odraditi ovaj prvi dio, ali to je tek početak. Veselim se Europskom prvenstvu. Samo neka sve budemo zdrave. To je velika prilika za nas, pogotovo jer igramo u svojoj zemlji. Nadam se možda i jednom velikom rezultatu. Svako okupljanje treba iskoristiti maksimalno. I uoči EP-a ćemo biti zajedno jedno dvadesetak dana i mislim da će to biti dovoljno, rekla je Maja Zebić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.