Mirko Alilović: Protivnik u osmini finala nije bitan

Mirko Alilović: Protivnik u osmini finala nije bitan

- Bitno je da se dižemo iz utakmice u utakmicu, kaže Alilović

Mirko Alilović/Getty Images

Mirko Alilović odigrao je vrhunsku utakmicu protiv Makedonije. Odličan kroz cijelu utakmicu, a najbolji kada je napotrebnije, Alilović je obranio nekoliko zicera i tako uvelike olakšao posao suigračima. Letvica je uvijek visoko postavljena kada su u pitanju hrvatski vratari, Alilović je na pravom putu.

– Dosad sve ide prema očekivanjima, forma ide uzlaznom putanjom. Imao samo tešku polusezonu koju je počela oporavkom od operacije ramena, rekao je Mirko Alilović nakon velike predstave protiv Makedonije.

– Bitno je da se dižemo iz utakmice u utakmicu. Protiv Austrije su nas mnogi gledali sa skepsom, bilo je dosta upitnika u zraku. Protiv Tunisa smo bili bolji, a sada smo odigrali odlično. Osigurali smo više vremena da se pripremimo i odmorimo za osminu finala, ustvrdio je Alilović.

Hrvatsku će u osmini finala najvjerojatnije igrati protiv Brazila.

– Protivnik u osmini finala nije bitan, ako želimo stići daleko moramo pobijediti sve redom. U svakom slučaju bit će lakše igrati protiv Brazila nego Slovenije. Treba ozbiljno pristupiti i odraditi utakmicu protiv Bosne i Hercegovine i spremno dočekati osminu finala, zaključio je Mirko Alilović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.