Mirko Filipović ne želi sina Ivana u borilačkom sportu

Mirko Filipović ne želi sina Ivana u borilačkom sportu

Legendarni hrvatski MMA borac ‘Mirko Cro Cop Filipović’ najavio povratak u ring.

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović u najpoznatijem showu slobodne borbe na svijetu, uglednom ‘The MMA Hour’ koju vodi Ariel Helwani, najavio je povratak u ring.

Podsjetimo, Mirko je prilikom osvajanja Grand Prixa u RIZIN-u najavio kraj karijere, no ipak je na radost svih svojih obožavatelja odustao od te odluke. I ne samo to, na meč protiv Koshake po prvi puta će voditi svog sina Ivana koji će uskoro napuniti 15 godina. Iskreno priznaje da želi da njegov sin upozna Japan i da osjeti atmosferu. Podsjeća da će Ivan biti uz njega u kutu za vrijeme borbe. Legenda MMA želi da i Ivan osjeti taj adrenalin koji Mirko osjeća tijekom borbi i sretan je zbog toga, no ipak smatra da mu to nije potrebno u životu koji je i bez toga kvalitetan.

Svjestan je Mirko da je njegov sin iznimno fizički jak za svoju dob i odrađuje teške treninge no istovremeno poručuje da realno Ivanu ne treba to što je on tijekom profesionalne karijere trpio. Što se tiče Mirka, on će uskoro ponovo u ring. Smatra da je Fjodor Jemjeljanjenko najveći borac u povijesti tog sporta te priželjkuje borbu upravo s njim.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.