Mirko razveselio fanove: Počeo s treninzima nakon operacije…

Mirko razveselio fanove: Počeo s treninzima nakon operacije…

Mirko Filipović prošlog je mjeseca doživio ozljedu lijevog koljena kada su mu popucali prednji križni ligamenti na sparingu, a već mjesec dana nakon te ozljede se vratio treninzima.

Mirko Filipović ponovno je počeo trenirati nakon što je prošlog mjeseca imao operaciju lijevog koljena zbog koje je morao otkazati borbu protiv Roya Nelsona.

Do te ozljede je došlo svega tjedan dana prije borbe s Nelsonom, na sparingu prilikom izmjene udaraca kada je Mirko prebacio težinu na lijevu nogu prilikom čega su mu popucali prednji križni ligamenti.

“U petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama za vrijeme sparinga mi je propalo koljeno nakon čega sam jednostavno pao na bod od boli. Nisam više mogao stati na tu nogu, a magnet je iduće jutro pokazao ono čega sam se bojao. Puknuo mi je prednji križni ligament i hrskavica je oštećena.” napisao je Mirko na Facebooku par dana nakon što je došlo do te ozljede.

Oporavak od takve ozljede uglavnom traje od šest do osam mjeseci, a Mirko bi ponovno u ring trebao već u listopadu kada bi se trebao boriti protiv Nelsona.

Nakon te ozljede Mirko je čekao pravi trenutak da se opet vrati na društvene mreže, a izgleda kako ga je sada i dočekao. Objavio je on u ponedjeljak poslije podne sliku iz teretane gdje se dizanjem utega priprema za povratak u formu.

“Back to gym” napisao je Cro Cop, a tu njegovu objavu brojni fanovi su popratili komentarima i riječima podrške i oduševljena.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.