Mirku Filipoviću hakiran Facebook profil, Cro Cop oduševio objavom

Mirku Filipoviću hakiran Facebook profil, Cro Cop oduševio objavom

Na društvenim mrežama uvijek aktivni Mirko Filipović se javio novom porukom u kojoj je objavio kako mu je Facebook profil nedavno bio hakiran i kako je haker tražio otkupninu od slavnog borca. Ova nesvakidašnja situacija nije previše zabrinula legendarnog borca, ali stvorila mu je neugodu budući da je hakiranje profila morao prijaviti policiji:

“Dragi prijatelji, dobio sam profil natrag. Hvala Facebook timu koji mi je to omogućio. Netko mi je hakirao profil, prijavio sam to policiji. Htio sam se zaštititi u slučaju nekakvih objava. Nekom magarcu očito je bilo dosadno. Tražio me otkupninu na engleskom jeziku. Bio je logiran pod imenom Salah, a javio se s internetskog broja iz Amerike. To je netko iz Hrvatske, policija ga traži. Bolje da ga ne nađu, jer ako ga oni nađu, saznat ću i ja tko je, a onda jadna mu majka” – rekao je Mirko Filipović u Facebook videu po povratku na navedenu društvenu mrežu.

Zaista nesvakidašnji potez hakera koji se ne odveć inteligentno namjerio na najslavnijeg hrvatskog borca tražeći otkupninu u zamjenu za povratak hakiranih stranica.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.