Miro Bilan ostaje u Cedeviti: Dat ću sve od sebe da izborim mjesto u reprezentaciji na SP-u

Miro Bilan ostaje u Cedeviti: Dat ću sve od sebe da izborim mjesto u reprezentaciji na SP-u

- Na kraju je to ipak izbornikova odluka. On me dobro poznaje, zna što mogu dati pa ćemo vidjeti, rekao je Marko Bilan

Miro Bilan/ Foto http://www.kkcedevita.hr

Hrvatski reprezentativac Miro Bilan produžio je ugovor s Cedevitom u kojoj je proveo protekle tri sezone. Iako je imao ponuda iz inozemstva, odlučio se na ostanak u Zagrebu.

– Sretan sam što ću opet s Cedevitom igrati Euroligu. Igrali smo je već prije dvije godine i nadam se da ćemo ovog puta biti bolji. Na kraju su obje strane zadovoljne s uvjetima i potpisali smo novi ugovor, iako nam je trebalo malo duže vremena, izjavio je Bilan za klupske web stranice.

Ljeto je proveo radno. Nastupao je za Houston Rocketse u ljetnoj NBA ligi, a već u nedjelju ga očekuju reprezentativne pripreme kod trenera iz kluba i izbornika Jasmina Repeše. Kao i ostali, i šibenski centar se nada mjestu među 12 igrača koji idu u Španjolsku:

– Prvi put sam pozvan na uži spisak reprezentacije i prvi put ću biti na pripremama Hrvatske. Sretan sam što se toga tiče i dat ću sve da izborim svoje mjesto. No, na kraju je to ipak izbornikova odluka. On me dobro poznaje, zna što mogu dati pa ćemo vidjeti, zaključio je Miro Bilan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.