Mirror: Tottenham želi odmah dovesti Nikolu Vlašića, Englezi ga prozvali “novi Luka Modrić”

Mirror: Tottenham želi odmah dovesti Nikolu Vlašića, Englezi ga prozvali “novi Luka Modrić”

Mirror navodi da je Tottenham spreman platiti tri milijuna funti (3.8 milijuna eura), Hajduk traži šest milijuna funti (7.5 milijuna eura)

Nikola Vlašić/Getty Images

Engleski Mirror u ponedjeljak je objavio zanimljivu vijest u kojoj tvrdi da Tottenham pod svaku cijenu želi dovesti Nikolu Vlašića, mladog hrvatskog reprezentativca i nogometaša Hajduka. Mirror navodi da je Tottenham spreman platiti tri milijuna funti (3.8 milijuna eura) za igrača kojega su prozvali “novi Luka Modrić”.

Tottenham je već kontaktirao predstavnike Hajduka nakon što su ga “snimali” u utakmici Europske lige. Mirror navodi da Vlašic ima tek 16 godina, ali je već u prvoj momčadi Hajduka i prati ga niz poznatih klubova, a Chelsea i Real Madrid također su imali svoje predstavnike na utakmici protiv Dundalka gdje je Vlašić postao najmlađi igrač Hajduka koji je nastupio i zabio gol u europskim natjecanjima u bijelom dresu.

Hajduk za Vlašića navodno traži šest milijuna funti (7,5 milijua eura), ali Spursi se nadaju da će naći zajednički jezik jer svima je još u pamćenju koliko je klub zaradio na prodaji Luke Modrića u Real Madrid.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.