Mišković: “Krivac sam, pogreške nam se sigurno neće ponoviti”

Mišković: “Krivac sam, pogreške nam se sigurno neće ponoviti”

Predsjednik Rijeke preuzeo je odgovornost za eliminaciju iz Europske lige već u drugom pretkolu...

Gabriele Volpi/nk-rijeka.hr

Rijeka je, unatoč solidnoj prezentaciji u Aberdeenu u drugom pretkolu Europske lige, već u ranoj fazi sezone okončala svoju europsku pustolovinu. Škoti su prolaz, pokazalo se, osigurali na Kantridi, poslije katastrofalne igre bijelih i domaćeg, (pre)lakog 0:3 poraza.

“Nisu krivi ni Kek ni Srećko Juričić, ja sam – kao čelni čovjek kluba – želio da u završnici prošle sezone igramo s najboljim igračima i najboljom postavom. Pokazalo se da je to ipak bila pogreška, koja se u budućnosti sigurno neće ponoviti”, posuo se pepelom predsjednik Rijeke Damir Mišković.

“Možda smo neke stvari shvatili previše sentimentalno, no ovo je nogomet i nešto se mora rješavati bez toga. Previše se obaziremo na razna govorkanja, imali smo igrače koji su prošle godine dosta prosjedili na klupi i manje igrali, a kvalitetni su”, elaborirao je prvi operativac s Kantride.

Jedna od pogrešaka, smatra Mišković, jest i premalo vremena koje su igrači dobili za odmor i rekuperaciju. “Sigurno nam se neće ponoviti da na odmor ne pustimo igrače koji su odigrali veći dio prvenstva, ako naravno budemo imali toliku bodovnu razliku. To nije nikakva isprika, ali jasno je da igrače koji put ipak treba malo odmoriti”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.