MLADA GENERACIJA HRVATSKIH RUKOMETAŠA OSTVARUJE REZULTATE

MLADA GENERACIJA HRVATSKIH RUKOMETAŠA OSTVARUJE REZULTATE

FRANCUZIMA ZABILI PREKO 40 GOLOVA

HRVATSKA kadetska reprezentacija pod vodstvom Luke Panze ostvarila je vrlo dobre rezultate na prijateljskom turniru u Danskoj.

Hrvatski rukometaši pobijedili su Dansku 28:23, Sloveniju 34:31, a posebno valja istaknuti trijumf nad Francuskom 42:35.

Osvajanje prvog mjesta na turniru u Danskoj sjajna je uvertira za nadolazeće Europsko prvenstvo koje se održava u Zagrebu i Koprivnici od 11. do 21. kolovoza.

“Mislim da je ovo odlična najava za Europsko prvenstvo, jer zaista nije mala stvar pobijediti ovako jake reprezentacije kao što su Danska, Francuska i Slovenija. Zadovoljan sam nastupom svih mojih igrača, ponajprije pristupom, zalaganjem i činjenicom da su znali staviti interes ekipe ispred vlastitog. Svaki je igrač u baš svakom trenutku prihvatio da ima određenu ulogu i da samo ako svi odigraju svoje uloge kako treba i mi kao ekipa možemo doći do dobrog rezultata. Još jednom čestitke mojim igračima na osvojenom turniru i veliko hvala kolegama iz stožera na svemu što rade, a rade jedan izuzetno ozbiljan posao”, rekao je izbornik Panza.

Za Hrvatsku na prijateljskom turniru nastupali su sljedeći igraći:  Ivan Ereš, Josip Šarac – RK Izviđač, Ivan Panjan, Leon Strbad, Filip Turčić, Bruno Negran, Adrian Miličević, Daniel Vusić, Filip Curiš – RK PPD Zagreb, Tomislav Špruk – RK Karlovac, Dario Raguž – RK Balić Metličić, Emanuel Nino Fiala – RK Bjelovar, Halil Jaganjac – RK Kozala, Dino Islamović – RK Zamet, Ivan Martinović – HC Fivers, Ivan Koncul – RK Metković 1963.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.