Mlada hrvatska futsal reprezentacija na turniru u Belgiji svladala Italiju

Mlada hrvatska futsal reprezentacija na turniru u Belgiji svladala Italiju

Nakon remija s domaćinom Belgijom, mlada hrvatska reprezentacija u futsalu svladala je Talijane 3:0, golovima Horvata u sedmoj te Šamije i još jednom Horvata u 14. minuti

Foto Arsen Miletić

U svom drugom nastupu na prijateljskom turniru u Belgiji, Hrvatska U-21 odigrala je izvrsnu utakmicu protiv vršnjaka iz Italije i pobijedila 3:0.

Nakon remija s domaćinom Belgijom, mlada hrvatska reprezentacija u futsalu svladala je Talijane 3:0, golovima Horvata u sedmoj te Šamije i još jednom Horvata u 14. minuti.

Upravo je Horvat bio najbolji igrač susreta u kojemu je Hrvatska bila taktički odlično pripremljena te je u potpunosti nadigrala protivnika, propustivši još nekoliko stopostotnih prigoda za pogodak.

Imala je Hrvatska i igrača više zbog isključenja talijanskog vratara u 38. minuti, a nekoliko pokušaja uglavnom bezidejnih Talijana vratar Krilanović odlično je obranio.

Večer za pamćenje uljepšalo je i sjajno navijanje stotinjak Hrvata iz Belgije i Njemačke, a o konačnom poretku na turniru odlučivat će treći susret, između Belgije i Italije u subotu navečer.

Hrvatske su boje u Belgiji branili Ivo Krilanović, Matija Uremović, Leo Klindić, Ante Crnjac, Marinko Šamija, Marin Šinjori, Matej Horvat, Maro Đuraš, Luka Perić, Kristijan Postružin, Nikola Grgić, Željko Konrad, Luka Suton, Jure Trivković i Ante Ćorluka, pod vodstvom trenera Marinka Mavrovića i Darija Smoje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.