Mlada hrvatska tenisačica osvojila Junior Zagreb Cup!

Mlada hrvatska tenisačica osvojila Junior Zagreb Cup!

Mlada, perspektivna šesnaestogodišnja hrvatska tenisačica Iva Zelić osvojila je Junior Zagreb Cup.

foto: http://hts.hr

Mlada, perspektivna šesnaestogodišnja hrvatska tenisačica Iva Zelić ostvarila je ono što svaka sportašica priželjkuje, a to je naravno pobjeđivati u seriji. Ona je ostvarila ne jednu nego niz pobjeda koje su je uz vrhunsku igru dovele do osvajanja vrijednog međunarodnog juniorskog teniskog turnira ITF kategorije četvrtog ranga.

U finalu Junior Zagreb Cupa je Zelić, 284. igračica ITF-ove rang liste, nakon velike i neizvjesne borbe, u tri uzbudljiva seta rezultatom 6:4, 2:6 i 6:4 proslavila osvajanje turnira.  Ne treba zanemariti činjenicu da je najslađe takav uspjeh ostvariti na domaćem terenu, u ovom slučaju u Zagrebu.

Protivnici, češkoj predstavnici, ujedno i četvrtoj nositeljici turnira, Kristyni Lavičkovoj, preostalo je samo čestitati pobjednici turnira. Inače, hrvatska tenisačica pokazala je i veliku psihičku snagu jer je sve mečeve riješila u svoju korist u tri seta. Spomenimo i da je pobjeda je još slađa s obzirom da je prvo finale koje je igrala krajem prošle godine u slovenskom Otočecu izgubila.

 

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.