Mlade nogometne reprezentacije okupljaju se u Umagu

Mlade nogometne reprezentacije okupljaju se u Umagu

Okupit će se U-18, U-19 i U-21 reprezentacija na čelu s izbornikom Zoranom Vulićem i Nenadom Gračanom

Zoran Vulić/Getty Images

Mlade hrvatske selekcije, U-18, U-19 i U-20, boravit će od ponedjeljka u Umagu, gdje će u sklopu trodnevnog kampa odraditi tri treninga i potom u srijedu u 10 sati odigrati trokut-turnir. Igrat će se tri utakmice po 45 minuta.

Vodit će ih izbornici hrvatske selekcije U-21, Nenad Gračan, te hrvatske selekcije U-19, Zoran Vulić.

– Provjerit ćemo neke nove mlade igrače. Šteta je što prije prijateljskih utakmica s Engleskom ne možemo igrati sve igrače na okupu, no moramo gledati i klupske obveze. Ovo je moje prvo okupljanje i najvažnije je da se u ovom trenutku upoznam s dečkima, istaknuo je Zoran Vulić za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

– To će biti susreti većine naših najboljih igrača i bit će zanimljivo pogledati te utakmice”, rekao je Vulić.

Nenad Gračan vodi računa i o nastavku kvalifikacija za Europsko prvenstvo, u kojima hrvatska mlada reprezentacija stoji vrlo dobro.

– Bitno nam je da se okupimo, da popratimo igrače koji možda manje igraju u klubovima i ne izgubimo ih iz vida. Počinjemo i pripremati igrače za nastavak kvalifikacijskog ciklusa U-21 reprezentacije. U fizičkom smislu ne bi trebalo biti prevelike razlike između ove tri generacije te ćemo kroz te tri utakmice vidjeti u kakvom su stanju igrači”, naglasio je Nenad Gračan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.