Mladen Bartolović novi trener Cibalije

Mladen Bartolović novi trener Cibalije

FOTO: Facebook/HNK Cibalia Vinkovci

Nakon nekoliko dana nagađanja, stigla je i službena potvrda. Bivši igrač Hajduka i Dinama, te bivši BIH reprezentativac, Mladen Bartolović, novi je trener Cibalije, kluba čiji je boje dresa također nosio. Bartolović je do sada vodio niželigaša Bedem iz Ivankova, a sljedeći cilj mu je izboriti s vinkovačkom momčadi ostanak u Prvoj HNL.

– Od prvog dana kada se znalo da će dosadašnji trener Peter Pacult otići, u krugu kandidata bilo je nas nekoliko, a na kraju je predsjednik zajedno s Nadzornim odborom odlučio meni pružiti priliku da preuzmem klupu. Naravno da sam počašćen što ću voditi Cibaliju, vjerujem da mogu napraviti pomak s ovom momčadi, da ćemo igrati bolje i krenuti s osvajanjem bodova. Iako objektivno ne držimo sve u svojim rukama, vjerujem da možemo stići Split i ostati u Prvoj ligi. Ako se to i ne dogodi imamo dogovor da kroz sljedeću sezonu učinimo sve da se ponovno vratimo u 1. HNL. 2019. godine. Klub slavi 100 godina, želimo da to bude u prvoligaškom društvu. Imam povjerenja u ovaj kadar koji dobro poznajem, svi zajedno ćemo učiniti sve da ostanemo u ligi. Što se tiče stožera, on ostaje isti, nema potrebe da nešto mijenjamo, Tomić i Šimić su dečki koje dobro poznajem, surađivali smo i ranije – rekao je novi trener Cibalije za sportalo.hr.

Bartolović je tako naslijedio Austrijanca Petera Paculta, a svoj debi će imati protiv vodeće momčadi prvenstva, Rijeke, s kojom igraju u nedjelju, 2. travnja, u 19 sati.

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.