Mladen Ivančić okuplja U-16 nogometnu reprezentaciju

Mladen Ivančić okuplja U-16 nogometnu reprezentaciju

Hrvatska reprezentacija će se okupiti 22. travnja u Zagrebu, a na 11. međunarodni turnir "Delle Nazioni" krenut će dva dana kasnije

Foto www.hns-cff.hr/Drago Spota

Hrvatska U-16 reprezentacija i ove će godine nastupiti na tradicionalnom turniru “Delle Nazioni”, a izbornik Mladen Ivančić pozvao je 23 igrača za ovu akciju.

Hrvatska reprezentacija će se okupiti 22. travnja u Zagrebu, a na 11. međunarodni turnir “Delle Nazioni” krenut će dva dana kasnije. Hrvatska je smještena u austrijskom Kötschachu te će utakmice u skupini odigrati u Austriji, dok će u slučaju prolaska u polufinale završnicu igrati u Italiji.

Izbornik Mladen Ivančić okupit će 23 igrača od kojih će neposredno prije polaska na put odabrati 18-oricu za turnir. Hrvatska ide u vrlo mladom sastavu s tek nekolicinom U-16 igrača, dok većinu sastava čine mladići iz generacije U-15.

Popis igrača: Dinko Horkaš (Dinamo), Arijan Res (Slaven Belupo), Alvaro Vrtar (Dinamo), Hrvoje Ilić (Dinamo), Toni Srok (Rijeka), Tom Alen Tolić (Dinamo), Sandro Kulenović (Dinamo), Dario Špikić (Dinamo), Maksim Olujić (Zagreb), Ivan Vujčić (Hajduk), Josip Maganjić (Hajduk), Bruno Budalić (Hajduk), Josip Rakić (Hajduk), Ivan Markota (Split), Ante Duvnjak (Split), Ivan Blatančić (Rijeka), Matej Šantek (Rijeka), Edi Vinogradarac (Hypo Limač Osijek), Tomislav Knežević (Dinamo), Zdravko Simonović (Cibalia), Mihael Briški (Dinamo), Neven Đurasek (Varaždin), Marko Đira (Šibenik).

Uz izbornika Ivančića, u stožeru reprezentacije su treneri Dragan Meić i Krešimir Režić, liječnik dr. Boris Bećir, fizioterapeut Neven Golubar i tajnik Josip Tomaško.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.