Mladi hrvatski boksači kreću u osvajanje na svjetskoj smotri

Mladi hrvatski boksači kreću u osvajanje na svjetskoj smotri

Martin Gulan: "U svaku borbu idem sa željom da pobijedim...."

Martin Gulan foto: profightstore.hr

Hrvatska boksačka reprezentacija mlađih seniora krenula je u Rusiju gdje će do 27. studenog trajati Svjetsko prvenstvo.  St. Petersburg će tako biti domaćin ovogodišnjih borbi najboljih boksača na planetu rođenih 1998. i 1999. godine.

Hrvatsku će predstavljati osam boksača i dva trenera, 56 kg Marko Križanović, 60 kg Martin Gulan, 64 kg Petar Cetinić, 69 kg Ivan Šegrt,75 kg Matej Uremović, 81 kg Leo Cvetković, 91 kg Marijan Brnić i 91+kg Lucijano Ćosić. Uz njih su i treneri Zoran Kralj te Edi Milošević.

Trener Milošević jedva je dočekao odlazak na ovu smotru i tom je prigodom izjavio:

“Želim vidjeti gdje smo i što smo napravili u pripremnom periodu. Nije bilo lako meni i Martinu, ali smo uspjeli na kraju odraditi sve što smo i zacrtali. Vjerujem da će se to i vidjeti na ovom natjecanju i da će Martin u ringu to i pokazati. Martinu ne stavljam nikakvo breme pritiska, u boksu su prognoze nezahvalne ali stvarno smo optimisti”.

Ulazak u ring Gulan očekuje s nestrpljenjem. Dat će sve od sebe pa će vidjeti za koji rezultat će to biti dovoljno.

U svaku borbu idem sa željom da pobijedim. Rusiju i ovo prvenstvo vidim kao svoju veliku priliku za napraviti još veći iskorak u karijeri. U dobroj sam formi, ne bojim se nikoga i ako me i ždrijeb malo posluži bilo bi lijepo kući se vratiti s odličjem”.

Ždrijeb je sutra, a odmah nakon njega počinju i borbe.

Pripreme naših mladih reprezentativaca pogledajte iz priloga

Posted by Kralj Zoran on 15. studenoga 2016

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.