Mladi hrvatski talent podržao program I Ti to možeš

Mladi hrvatski talent podržao program I Ti to možeš

Bruno Šutalo poručuje: I Ti to možeš!

Foto: Gettyimages

Program ‘I Ti to možeš’ podržao je i jedan od  hrvatskih vratara do 17 godina, talentirani Bruno Šutalo. Hrvatski  reprezentativac i trenutačni član HNK Hajduka pridružio se poznatim sportašima i javnim osobama koje promoviraju bavljenje sportom za djecu s invaliditetom, kroničnim bolestima i ostalu djecu poručivši im iz Čilea da zaista “I Ti to možeš!”

Naime, radi se o vrataru  koji je potekao iz nogometne škole NK Neretva iz Metkovića. Prvo vratarsko znanje stekao je kod Dinka Terkeša, nakon čega sa 14 godina, na poziv Hajduka, prelazi u kadete HNK Hajduk Split.  Nakon toga uslijedili su pozivi za  nogometnu reprezentaciju do 16 godina te sada i U17 reprezentaciju, s kojom se  kvalificirao za završnicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Čileu.

Svi se naši nogometni stručnjaci slažu da se radi o iznimno vrhunskom vrataru, od  kojeg se očekuju i isto takvi rezulati. Bruno Šutalo treći je Metkovac, nakon bivšeg izbornika Igora Štimca te Darija Srne, koji je u kockastom dresu nastupio na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Iznimno nam je drago se upravo Bruno pridružio programu Udruge Hrvatske reprezentacije ‘I Ti ti možeš’. Program prepoznajete sve više i na tome smo vam jako zahvalni!

Bruno Šutalo podržao je program I Ti to možeš

Bruno Šutalo podržao je program I Ti to možeš

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.