MLAĐI KADETI U POLUFINALU OLIMPIJSKOG FESTIVALA EUROPSKE MLADEŽI

MLAĐI KADETI U POLUFINALU OLIMPIJSKOG FESTIVALA EUROPSKE MLADEŽI

HRVATSKA-NJEMAČKA 19:29 (8:18)

Photo: HRS

Hrvatska muška mlađa kadetska rukometna reprezentacija unatoč porazu od Njemačke 19:29 (8:18)  u posljednjem susretu skupine A zauzela je drugo mjesto i ušla u polufinale natjecanja.

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije s postignutih pet pogodaka bio je Fran Mileta, dok su po tri dodali Ante Ivanković i Ivan Filipović. Nijemce je predvodio Knorr sa sedam i  Loris Kotte s pet pogodaka.

Nakon utakmice izbornik  Čupić  baš i nije iskazao zadovoljstvo predstavljenim:

Jako loša utakmica. Kada smo došli u dvoranu i vidjeli rezultat utakmice Mađarske i Danske znali smo da smo u polufinalu. Dečki su u euforičnom zanosu uspjeha zaboravili da su tu i da igramo rukomet. Izgubili smo deset razlike, ali pokušali smo pokazati svoj karakter i u drugom poluvremenu kroz obranu smanjili na sedam međutim nije išlo. Preostalo nam je da se samo pokunjene glave povučemo s terena. Ali, i u pobjedi i u porazu moramo biti jednaki. Zaboravljamo sve što je loše i okrećemo se polufinalom susretu u petak.“

Mlađi kadeti plasman u finale tražit će u petak, 28. srpnja u 19:55 h protiv reprezentacije koja bude bolja u susretu Francuske i Slovenije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.