MLADI OSJEČKI SOKOLAŠI NASTAVLJAJU S ODLIČNIM REZULTATIMA

MLADI OSJEČKI SOKOLAŠI NASTAVLJAJU S ODLIČNIM REZULTATIMA

Međimurje grand prix 2018. godine u Nedelišću

Photo: Facebook/ Karate Klub Hrvatski Sokol

Mladi članovi osječkog Karate Kluba Hrvatski Sokol nakon uspješne 2017. godine nastavljaju s nizom postizanja odličnih rezultata.

U mjestu Nedelišće, nedaleko od Čakovca 27. siječnja 2018. godine održan je Međimurje grand prix 2018 na čijem su sudjelovanju prisustvovali i osječki sokolaši Katia Šegavčić i Fran Seligman.

Mlada karatašica s navršenih deset godina prvi puta je nastupila u u vrlo zahtjevnoj kategoriji mlađe kadetkinje ( 12 i 13 godina) i osvojila brončano odličje. Katia je u kategoriji učenica (10 i 11) godina pokazala veliku dominaciju osvojivši zlatno odličje.

Fran Seligman u kategoriji mlađih učenika pokazao se u odličnoj formi i zasluženo osvojio zlatno odličje. Sudjelovao je i u starijoj zahtjevnijoj kategoriji učenika (10 i 11 godina) gdje je u finalu izgubio od predstavnika Bosne i Hercegovine i osvojio srebrno odličje.

Mladi osječki sokolaši odličnim rezultatima pokazuju da su spremni za nadolazeće prvenstvo Hrvatske koje se održava 03. lipnja 2018. godine u gradu na Dravi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.