Modri prema Albaniji: “Bit će teško, ali vjerujemo u sebe”

Modri prema Albaniji: “Bit će teško, ali vjerujemo u sebe”

Dinamo otputovao u Albaniju

Foto: GNK Dinamo

Dinamo je u utorak prijepodne iz Zagreba poletio prema Albaniji gdje ih u srijedu, u 20:45, čeka Skenderbeu i prva utakmica play-offa Lige prvaka.

“Bit će teško, znamo da hoće. Skenderbeu je kvalitetna momčad, prvaci su svoje države i dobro smo se pripremili za ove utakmice. Znamo da nas tamo čeka sjajna atmosfera, pun stadion i publika koja će “nositi” domaću momčad, ali unatoč tome što cijenimo Skenderbeu isto tako vjerujemo u sebe. Igramo sve bolje, pokazali smo to protiv Splita i idemo u Albaniju po što bolji rezultat za uzvrat,” rekao je napadač Modrih Marko Pjaca uoči leta.

“Pred nama su dvije utakmice vrijedne Lige prvaka i potpuno je normalno da neće biti lagane. Gledali smo Skenderbeu, igraju dobar nogomet, ali imamo i mi na čemu temeljiti optimizam.  Blizu smo ostvarenja sna, nastupa u Ligi prvaka, ali sada nas tek čeka najteži korak koji mislim da ova momčad može napraviti. Imamo kvalitetu i vjerujem da možemo to pokazati na terenu,” poručio je  napadač Angelo Henriquez.

Modre čeka let nešto dulji od sat vremena, a ekipa će službeni trening imati večeras u 19 sati na Elbasan Areni gdje se i igra utakmica u srijedu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.