Modrić i Dalić najavili sutrašnje finale

Modrić i Dalić najavili sutrašnje finale

„Cijeli svijet navija za nas, idemo u fajt!"

SoccerTimes.com

Uoči sutrašnje povijesne utakmice izbornik Zlatko Dalić i kapetan reprezentacije Luka Modrić sudjelovali su na novinarskoj konferenciji.

Luka Modrić imao je samo riječi hvale za izbornika Dalića:

„U finalu smo Svjetskog prvenstva. Toliki je utjecaj izbornika na sve ovo što se događa u reprezentaciji. Došao je u jednom teškom trenutku, u trenucima kad je bio upitan plasman na Svjetsko. Vratio nam je vjeru. Pokazao nam da smo i dalje dobri i veliki igrači. Donio nam je mir, podigao samopouzdanje. Najviše nam se sviđa njegova iskrenost i pristup svakom igraču. Presretni smo što je tu. Pokazao je svoje vrijednosti kao trener i kao osoba“.

Dalić o atmosferi u reprezentaciji ali i o euforiji koja je obuhvatila cijeli Lijepu našu:

„ Između nas vlada veliki respekt, ja hoću s njima biti prijatelj jer to je jedini način za uspjeh. Ja sam taj koji donosi odluke, no odnos je odličan, nema tu mjesta za loše tonove. Mi smo došli napraviti rezultat, ja njih respektiram, oni mene, i naš odnos je jako iskren. Ja nijednu odluku ne donosim, a da ne razgovaram s igračima“.

„Ponosni smo i presretni kad vidimo kako hrvatski narod slavi. Pored svih problema… Ljudi su zaboravili na sve probleme i ovih 25 dana žive ponosno i sretno. Tolika je euforija… Bez obzira na to što se dogodi sutra, promijenili smo Hrvatsku i bit će tamo potres. Navijači su nam najveći motiv.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.