Modrić i Kovačić propustili još jedan trening

Modrić i Kovačić propustili još jedan trening

Luka Modrić i Mateo Kovačić još uvijek se nisu pridružili suigračima na treningu, dok je nešto bolja situacija s ozljedom Domagoja Vide...

Luka Modrić na treningu/Foto: Gettyimages

Dva dana preostala su do novih aktivnosti hrvatske nogometne reprezentacije. U subotu navečer kockasti će na Maksimiru istrčati protiv Norveške, no izbornika Niku Kovača lagano mogu brinuti izostanci nekih ključnih igrača s treninga.

Luka Modrić još uvijek nije počeo normalno trenirati s ekipom te je potvrđeno kako trenutačno nije maksimalno spreman za kvalifikacijski susret. Modrić je dobio poštedu na već trećem uzastopnom treningu zbog problema s virozom, a zeleni je travnjak morao zamijeniti radom u teretani.

Na lakše probleme požalio se i branič Domagoj Vida, koji se također oporavlja poslije ozljede, a izborniku je osobito bitan nakon otkaza Dejana Lovrena zbog problema s trbušnim zidom.

Pitanje je i što će biti s mladim Mateom Kovačićem, koji se poslije zagrijavanja na treningu u ponedjeljak požalio na bol u koljenu. Kako su izvijestili iz liječničke službe reprezentacije, Kova i dalje ne trenira sa suigračima te je poprilično upitan i za subotnji susret.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.