MODRIĆ: “MIRNO ĆEMO ČEKATI PROLJEĆE”

MODRIĆ: “MIRNO ĆEMO ČEKATI PROLJEĆE”

Kapetan Luka Modrić i branič Domagoj Vida komentirali su hrvatsku pobjedu nad Islandom (2:0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Foto: HNS

Luka Modrić priliku je protiv Islanđana dobio u drugom poluvremenu, nakon oporavka od ozljede koljena, a izbornik Ante Čačić pohvalio ga je za stabilizaciju cijele momčadi.

“Najbitnije je da smo pobijedili po ovako teškom terenu i da možemo zadovoljni završiti natjecateljsku reprezentativnu godinu. Mirno ćemo čekati proljeće, na visokoj smo razini odigrali prvi dio kvalifikacija i šteta je jedino zbog dva boda izgubljena protiv Turske. Zaslužili smo i njih, ali nažalost, taj dan ništa nam nije htjelo u gol. Island je imao neke situacije koje su mogle postati opasne, no bili smo koncentrirani i sačuvali netaknutu mrežu”, rekao je Modrić.

“Ipak, Svjetsko prvenstvo još je daleko. Trebamo nastaviti ovako, dug je put i puno teških utakmica kod kuće i u gostima. Ništa još nije odlučeno. Osim toga, nadam se da je ovo zadnji put da igramo pred praznim tribinama. Što se mog zdravlja tiče, bolje se osjećam, a dogovor je s izbornikom bio da ću igrati najmanje jedno poluvrijeme. Kovačić je odradio prvi dio, koliko je mogao zbog problema s zglobom, a onda sam ušao ja”, prepričao je kapetan Vatrenih.

Reprezentativni branič Domagoj Vida vjeruje da će Hrvatska u ožujku zajedno s navijačima nastaviti s dobrim kvalifikacijskim rezultatima.

“Gol me neće, ali to je najmanje važno, važno je da smo prvi u skupini i da sigurno koračamo prema Rusiji. Ovakav ambijent jako je loš za svakog sportaša i nadam se da su navijači prepoznali naše dobre igre te da će protiv Ukrajinaca napuniti stadion i biti nam podrška, dati nam vjetar u leđa”, izjavio je.

foto: HNS

foto: HNS

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.