Luka Modrić nakon produljenja s Realom: Ove dvije godine bile su čudesne, moj san živjet će i dalje

Luka Modrić nakon produljenja s Realom: Ove dvije godine bile su čudesne, moj san živjet će i dalje

'Od samog početka u Realu sam osjetio toplinu i podršku navijača. Za to im samo mogu reći hvala', kaže hrvatski veznjak

Luka Modrić/Getty Images

Luka Modrić isijavao je oduševljenjem nakon što je s Real Madridom potpisao novi ugovor koji ga za „los blancose“ veže do lipnja 2018. godine.

Hrvatski je reprezentativac svoju radost podijelio sa službenom klupskom stranicom i televizijom Realmadrid TV, zahvalivši pritom predsjedniku Florentinu Pérezu na ukazanom povjerenju.

Uživao u svakom trenutku

– Ovo je bio povijesni dan za mene. Za povjerenje koje mi je pruženo odužit ću se igrama u nadolazećim sezonama. Dolaskom u Real Madrid ispunili su se svi moji snovi, a iza mene su već dvije čudesne godine. Uživao sam u svakom trenutku. Sada ću na terenu pokazati još više – obećao je Modrić.

Dodao je da s novim ugovorom „njegov san živi i dalje“.

– Od samog početka u Realu sam osjetio toplinu i podršku navijača. Za to im samo mogu reći hvala te poručiti kako ću se truditi da i dalje budu ponosni na mene. Nadam se da ćemo u sljedećim sezonama osvojiti još više trofeja.

Lov na novi trofej

Modrić se prisjetio svog debija u ljeto 2012. godine.

– Odmah kada sam došao, osvojili smo španjolski Superkup. Nadam se da ćemo sada to ponoviti i pobijediti na Atléticovom terenu. Bio bi to izvanredan početak sezone. Pun sam samopouzdanja i znam da ćemo učiniti sve kako bismo svima oko kluba donijeli još više radosti – zaključio je 28-godišnji veznjak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.