Modrić nije izdržao: Luki pukao mišić, Ancelotti bijesan!

Modrić nije izdržao: Luki pukao mišić, Ancelotti bijesan!

Luka Modrić nije izdržao! Na treningu kraljevskog kluba stradao je u duelu s Garethom Baleom, a prve procjene kazuju kako se radi o puknuću mišića!

Luka Modrić/Foto: Gettyimages

Luku Modrića skupo je stajao nastup za Hrvatsku protiv Norveške, u kojemu je odradio svih devedeset minuta i aktivno sudjelovao u visokoj pobjedi kockastih (5:1).

Pridružite nam se! Postani suradnik portala Hrvatska reprezentacija!

Real Madrid objavio je danas kako Luka nije izdržao trening sa suigračima u Madridu, nakon jednog je naoko bezopasnog duela s Garethom Baleom ostao ležati na travnjaku, a odmah mu je pružena liječnička pomoć te je prevezen na dodatne pretrage u obližnji klinički centar.

Bolan grč na Lukinu licu rekao je sve, a trener kraljevskog kluba Carlo Ancelotti izjavio je kako Modrića čeka još jedna duga stanka, s obzirom na činjenicu da je najvjerojatnije došlo do puknuća mišića. “Luka je stradao u duelu s Baleom i prema prvim procjenama ne možemo na njega računati sigurno do kraja sezone. Nakon dodatnih pregleda znat ćemo hoće li biti u stanju zaigrati makar krajem godine.”

Loše su ovo vijesti i za Niku Kovača, koji je na najboljeg hrvatskog nogometaša računao protiv Italije, a osobito s obzirom na dobru prezentaciju na Maksimiru. Potvrdile su se tako i crne slutnje nekih ‘stručnjaka’ kako Zadranin nikada neće do kraja zaliječiti neugodnu povredu zadobivenu u kvalifikacijskom ogledu na San Siru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.