Modrić o slučaju Mamić: “Vjerojatno sam i ja kriv, ali se nadam da ću imati podršku u Rusiji“

Modrić o slučaju Mamić: “Vjerojatno sam i ja kriv, ali se nadam da ću imati podršku u Rusiji“

Luka se osvrnuo na Mamićevo suđenje.

Reprezentativni vezni igrač i nogometaš Real Madrida, Luka Modrić, u subotu je osvojio svoju četvrtu Ligu prvaka, a pred njim je izazov karijere u kojemu će u životnoj formi predvoditi Vatrene u pohodu na veliko postignuće.

“Ključ svega je da budemo i borimo se kao jedno. Treba nam i podrška navijača, koju ćemo nadam se imati, ali najbitnija je atmosfera u reprezentaciji. Bila bi šteta da ova generacija ne napravi ozbiljniji rezultat na Mundijalu“, izjavio je Modrić.

Koliko je atmosfera u reprezentaciji dobra svjedoči i podatak da Rakitić, Perišić, Kramarić i Subašić nisu ni čestitali Modriću na njegovom osvajanju Lige prvaka s Realom. Osvrnuo se potom Luka i na njegovu ulogu u kaznenom postupku protiv Zdravka Mamića:

“Znam da mi je savjest čista i to je meni najbitnije. Mislim da je sve ovo što mi se događa u pogledu Mamićevog svjedočenja velika nepravda. Istina, u tome ima i moje krivice, no i dalje mi je savjest čista“, govori Modrić i zaključuje da se nada da će Hrvatska imati i podršku u Rusiji:

“Nadam se da navijačka podrška neće izostati i vjerujem da ćemo ju imati“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.