Modrić potražio pomoć Bayernova klupskog liječnika

Modrić potražio pomoć Bayernova klupskog liječnika

Hrvatski reprezentativni veznjak Luka Modrić pomoć u vraćanju na teren potražio je kod Bayernova klupskog liječnika Hansa Müllera...

Najtiražniji španjolski sportski list Marca objavio je kako je veznjak madridskog Reala Luka Modrić stručnu pomoć u rehabilitaciji nakon ozljede hvatišta mišića lijeve natkoljenice potražio u ordinaciji Hansa Müllera u Münchenu, i to na preporuku izbornika Nike Kovača, čije poznanstvo s Bayernovim klupskim doktorom seže iz razdoblja njegova aktivnog igranja za bavarskog velikana.

Lukin povratak na teren očekuje se za otprilike petnaest dana, no budući da Madriđani apsolutno ništa ne žele prepustiti slučaju savjet je po drugi put zatražen u ambulanti jednog od vodećih stručnjaka u liječenju sportskih ozljeda. S obzirom na sijaset povreda i kartona koji u posljednje vrijeme nagrizaju roster galacticosa, put u München zapravo je logičan i očekivan slijed događaja.

Hrvatski reprezentativac nije podvrgnut operativnom zahvatu, njegovo je liječenje bilo ‘konzervativne prirode’, stoga je i najnoviji susret s Müllerom bio više savjetodavnoga karaktera – teme o kojima se razgovaralo uglavnom su bile mjere opreza koje valja poduzeti prije nego se Modrić punopravno uključi u trenažne napore s prvom ekipom.

Marca piše kako se povratak 29-godišnjeg veznjaka u momčad sigurno očekuje u utakmici Hrvatske i Norveške 28. veljače, dok bi dres Reala trebao odjenuti i nešto ranije.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.