Modrić: “Potrebne su nam promjene”

Modrić: “Potrebne su nam promjene”

Foto: Uefa

Luka Modrić je u razgovoru za Sportske novosti podijelio dojmove nakon jučerašnjeg poraza u Turskoj. Izjavio je: “Primili smo taj nesretni pogodak. Imali smo više šansi od njih, ali nismo ih iskoristili i tako to inače bude. Nemamo se razloga bojati neodlaska u Rusiju jer i dalje ovisimo samo o sebi. No, nešto moramo promijeniti. Dobro smo igrali, ali nešto nam nedostaje. Mislim da smo izgubili naboj i moramo to promijeniti, a onda vjerujem da će sve dobro završiti.”

Nastavio je: “Moguće je da igramo lošije nego na Europskom prvenstvu. To je neki moj dojam, no ne želim sada ići u detalje. Bitno je da se promijenimo i plasiramo ondje gdje nam je mjesto, a to se radi na terenu.”

Dojmove je podijelio i Dejan Lovren: “Logično da smo razočarani, a mislim da smo prilično dobro odigrali. Imali smo nekoliko prilika, ali nije bilo koncentracije. Oni su imali doslovno jednu priliku i postigli su pogodak. Ne volim previše o sucu jer nema smisla govoriti o takvim ljudima, treba dignuti glavu i uzeti šest bodova u preostale dvije utakmice. Da smo u pravoj formi postigli bi tri ili četiri pogotka. Nadam se da će neki podignuti formu do sljedećeg okupljanja.”

Zaključio je: “Nemamo razloga strahovati za plasman jer i dalje mislim da smo najbolji u skupini i da ćemo pobijediti u sljedeća dva dvoboja. Zakomplicirali smo stvari, ali vjerujem da ćemo biti najbolji kad je najvažnije.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.