Modrić za Marcu otkrio kako razmišlja o napuštanju reprezentacije

Modrić za Marcu otkrio kako razmišlja o napuštanju reprezentacije

Foto: Croatia Week

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u razgovoru za španjolsku Marcu je otkrio kako još nije odlučio ostaje li u reprezentaciji. Naime, 31-godišnja zvijezda Real Madrida je otkrila kako je duboko potresen događanjima oko suđenja Zdravku Mamiću i njegovog iskaza na tom suđenju, te da još nije raščistio sa sobom da li se treba oprostiti od reprezentacije nakon 97 nastupa.

Modrić je prvo pričao o životu u Madridu, ciljevima u daljnjoj karijeri u dresu Reala za kojeg obožava nastupati.

“Kada nešto osvojiš želiš to ponoviti i želiš stalno pobjeđivati. U klubu sam u kojem je potpuno normalno pobjeđivati, koji želi osvojiti apsolutno svaki trofej i užitak je igrati s igračima koji ima taj pobjednički mentalitet. Obožavam igrati za Real, zaista su mi se svi snovi ostvarili u tom klubu. Uostalom tri Lige prvaka sam osvojio, nije to mala stvar.”

Novinar Marce je zbog Modrića doputovao u Zadar, gdje je hrvatski reprezentativac na odmoru, a nisu izbjegnute ni teme poput reprezentacije i nedavnog iskaza igrača na suđenju Zdravku Mamiću.

“To je neugodna i komplicirana situacija, ali meni je savjest čista. Moram čekati da se to što prije završi i o tome ne mogu razgovarati, to mi je neugodno i komplicirano. To je nešto što se dogodilo prije mnogo godina i za mene je to i sve što se događa oko toga jako teško, ali izdržao sam puno stvari u životu i siguran sam da ću također izdržati i ovo i da će se sve brzo završiti kako bih to mogao zaboraviti. Mnogi u Hrvatskoj me sada napadaju bez da znaju kakva je zapravo situacija. Teško mi je, ali ne mogu iz svoje kože. Nisam donio konačnu odluku oko reprezentacije, vidjet ćemo. Sada se samo želim koncentrirati na pripreme s Realom i dobro se pripremiti za sezonu u klubu”, zaključio je Modrić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.