Modrić željan još dokazivanja

Modrić željan još dokazivanja

Nakon nevjerojatno uspješne sezone, Luka je obradovao navijače Hrvatske reprezentacije

Iako je sezona za povijest iza njega, Luka Modrić je u razgovoru za Hrt pričao o svojim daljnjim planovima. Nakon sezone za pamćenje, u kojoj je ostvario najveća priznanja u povijesti Hrvatskog nogometa, osvojivši drugo mjesto na SP-u u Rusiji, treću u nizu Ligu prvaka s Realom, te Svjetsko klupsko prvenstvo, pritom osvojivši sva priznanja i po prvi puta spojio sva tri najveća individualna priznanja, najbolji igrač SP-a, Zlatna lopta i izbor FIFA-e za najboljeg igrača, Modrić je iznio svoje mišljenje o njegovom nastupanju za reprezentaciju:

“Moram biti iskren, ja sam odlučio sa srcem. Koliko god drugi govore i misle da je ovo bio idealan trenutak da se oprostim od reprezentacije, ja to tako ne mislim. Srebro iz Rusije, bez obzira na to što će se događati u budućnosti, ništa ne može potamniti. Uživam i guštam igrati za reprezentaciju i bit ću tu dok god budem mogao. Sve bi nagrade zamijenio da smo mogli osvojiti to Svjetsko prvenstvo, ali nažalost nije se desilo. Tu tugu neosvajanja zamijenila je sreća kad smo vidjeli sve naše ljude, kad smo doživjeli onakav doček.”

Iako su važni igrači reprezentacije nakon prvenstva u Rusiji obznanili izborniku Daliću i javnosti da neće više nastupati za reprezentaciju, Modrić je obradovao ljude u Hrvatskoj svojom izjavom i pokazao da u njemu i dalje postoji glad za dokazivanjem:

“Svi mi volimo osvajati trofeje, kako kolektivne tako i pojedinačne, onda i apetiti postanu još veći, a sigurno ih neće ponestati jer želiš opet sve to proživjeti.”

Svakako nakon gubitka Mandžukića, Subašića i Čorluke, reprezentacija je izgubila važan dio momčadi. Nagađalo se da će se i Rakitić oprostiti, no uz Modrića, reprezentacija i dalje ima jako važan dio momčadi u središnjem paru veznjaka za nadolazeće kvalifikacije i godine ispred nas.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.