Modrić: “Znam što se od mene očekuje, želim biti na još višoj razini”

Modrić: “Znam što se od mene očekuje, želim biti na još višoj razini”

Luka Modrić govorio je o novom treneru, očekivanjima od predstojeće sezone te sjećanju na povredama obilježenih proteklih nekoliko mjeseci...

Luka Modrić i Grzegorz Krychowiak u borbi za loptu/Getty Images

Luka Modrić, zajedno s Rafaelom Benitezom, održao je konferenciju za medije na Realovoj australskoj pripremnoj turneji, uoči prijateljske utakmice kraljeva s Manchester Cityjem na Melbourne Cricket Groundu.

“Radimo dobro i naporno, zbog čega vjerujem da ćemo u sljedećoj sezoni imati mnogo uspjeha. Premda igračima ponekad to nije drago, jako je važno držati disciplinu tijekom pripremnoga kampa. Ja s tim nemam problema”, počeo je hrvatski Maestro te se osvrnuo na proteklu sezonu, koju su između ostaloga obilježile i njegove ozljede te posljedični loši Realovi rezultati u završnici sezone.

“Bilo je to teško razdoblje, ali već sam ga zaboravio. Ne osjećam nikakve poteškoće i spreman sam dati maksimum kako bih na najbolji mogući način vratio trenerovo povjerenje. Nadam se da ću igrati na istoj, čak i višoj razini. Razgovarao sam s Benitezom i znam što se od mene očekuje, bilo u obrani ili napadu. Prvi dojmovi su jako dobri, čuo sam da je zahtjevan, a meni upravo to odgovara. Imamo još dosta vremena za upoznavanje, a nadam se da ćemo se kroz sljedeću sezonu, od koje puno očekujem, još bolje povezati”, dodao je.

Jedna od glavnih priča u (nogometnom) Madridu jest mogući odlazak nezadovoljnog Sergija Ramosa. “Želim da Sergio ostane, naš je kapetan i na travnjaku i izvan njega, a ovdje je jako sretan. Za mene je najbolji obrambeni igrač na svijetu i uopće ne trebate sumnjati da i on sam želi ostati”, zaključio je Modrić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.