Monika Berluec, karatistica Tempa: Prvo mjesto na svjetskoj ljestvici je veliki poticaj

Monika Berluec, karatistica Tempa: Prvo mjesto na svjetskoj ljestvici je veliki poticaj

- Što se tiče 1. mjesta na svjetskoj ljestvici, treba ga i održati kroz ovu godinu. Naravno da mi kao i svakom sportašu to pruža sreću, rekla je Monika

Monika Berulec

Da u odlučnom duhu ne postoji riječ nemoguće pravi je dokaz mlada karatistica Monika Berulec koja se može pohvaliti sa više od 200 osvojenih medalja, a odnedavno i trećim mjestom sa Europskog prvenstva u Portugalu. Također je proglašena najboljom na Svjetskoj rang ljestvici karatistica u konkurenciji juniorki do 48 kilograma.

– Što se tiče 1. mjesta na svjetskoj ljestvici, treba ga i održati kroz ovu godinu. Naravno da mi  kao i svakom sportašu to pruža sreću i uspjeh. Ovaj uspjeh mi je svakako poticaj i otvara mi veći spektar natjecanja u inozemstvu, rekla je Monika Berulec.

Sedamnaestogodišnja sportašica i dalje naporno trenira za nadolazeća međunarodna natjecanja,  Grand Prix turnir te kvalifikacije za stariju dobnu kategoriju. U svojoj sportskoj priči koja je oličenje sportske discipline i napornih treninga, najveću podršku dobiva od svoje obitelji, kluba i prijatelja, a osim sportskih rezultata može se pohvaliti i odličnim uspjehom u školi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.